Chafings

 

Voor een pastabuffet vanaf 8 personen kan men ook de chafings (Bain Marie) huren, waar men de gerechten in opwarmt en warm houdt. Tijdens het aperitieven warmen de gerechten traag op. Na anderhalf uur is het buffet klaar en kan er aangeschoven worden.

hendi-chafing.jpg
 
 
 

Instructies :

De opwarmtijd voor de gerechten bedraagt+/- 1.30uur. Kleinere hoeveelheden hebben maar een ruim uur nodig om op te warmen.

Chafing vullen met heet water, net genoeg zodat de gastronorm met de onderkant juist in het water zit. Indien er teveel water word toegevoegt drijft de gastronoom. Bij te weinig water zal het eten niet vlot genoeg opwarmen.

Onder de Chafing worden 4 gelkaarjes geplaatst om op te warmen. Voor het warmhouden zijn 2 gelkaarsjes voldoende.

Gerechten afdekken met aluminiumfolie.

Tussenin eens kijken en normaal moet er niet in geroerd worden.

Niet opwarmen in een tochtige ruimte of buiten!

Prijs:

De prijs per chafing bedraagt 15€ incl 6%btw

Bij het huren van de chafing kan men ook gelkaarsjes bij bestellen. Dit is niet verplicht.
De gebruikte kaarsjes worden echter niet teruggenomen. De prijs bedraagt 8€/chafing incl 6%btw


18920714_1424933607544951_1554544588696810997_n.jpg
18813456_1429598503745128_1194284885289512802_n.jpg